שאלה: האם ניתן באמת לרפא מניה דיפרסיה? כי הרופא אמר לי שאצטרך ליטול את התרופות לכל החיים?
תשובה: אכן, ניתן להתרפא ממניה דיפרסיה, אנו מטפלים בשיטה שהוכיחה את עצמה באחוזי הצלחה גבוהים מאד.
שאלה:באיזו דרך אתם מטפלים?
שאלה: האם תהליך הורדת מינון התרופות מבוקרת?
תשובה: תהליך הורדת מינון התרופות נעשית באופן הדרגתי ובליווי רופא פסיכיאטר בלבד, כמובן רק פסיכיאטר שתומך בגישה זו ישתף פעולה.
שאלה: האם אתם יכולים לטפל בי מבלי להוריד את מינון התרופות?
תשובה: התרופות פועלות בגישה של עצירה של הסימפטומים ע"י עיכוב תהליכים טבעיים בגוף, הטיפול הטבעי מחזיר לגוף את התהליכים הטבעיים שלו. התרופות מונעות מהטיפול הטבעי להיקלט כי הגוף קיבל מהתרופה כאילו יש לו את מה שהוא צריך, אף על פי כן אם התרופות לא עוזרות לך להרגיש טוב או אתה סובל מתופעות הלוואי שלהן, תוכל לקבל את הטיפול שלנו כהשלמה לתרופות.
שאלה: מדוע קיים הצורך בגישה זו?
תשובה: בגישה הטבעית אנו מחזירים לגוף את היכולת ליצור את התהליכים הטבעיים שיתנו לגוף את האיזון ללא תופעות לוואי וללא נזקים.
שאלה: באילו הפרעות אתם מטפלים?
תשובה:אנו מטפלים בפוסט טראומה, חרדות, דיכאון, דיכאון אחרי לידה, פסיכוזה, מניה דיפרסיה וסכיזופרניה וכן באלו הסובלים מהפרעות התנהגות ובעיות שינה ואכילה, בהתקף ראשוני או לאחר שנים של סבל מתמשך.
שאלה: האם אתם מטפלים גם באנשים שנוטלים תרופות פסיכיאטריות כבר הרבה שנים?
תשובה: אכן כן, אנו עוזרים להם לחזור לתפקוד ולהרגיש טוב ובמקרים המאושרים ע"י הרופא אף להפחית את המינון של התרופות כמובן שכמה שפחות שנים שנוטלים את התרופות, כך הסיכוי להיפטר מהתרופות גדל. אך, גם לאנשים הנוטלים תרופות הרבה שנים ועדין לא יציבים,ישנו סיכוי טוב מאד לחזור ליציבות בנוסף לתרופות.
שאלה: האם אתם מטפלים גם באמצע התקף ובמצב פסיכוטי?
תשובה: אנו מטפלים בתחילת התקף אם מצבו של המטופל אינו מסכן את עצמו או את האחרים ובמקרה הצורך אנו מתייעצים עם הפסיכיאטר, אם כדאי לקבל טיפול תרופתי זמני ורק לאחר שהגיע לאיזון אנו מבקשים מהרופא להפחית את התרופות בהדרגה ולהישאר רק עם הטיפול שלנו עד להבראה.
שאלה: הבן שלי מתגורר בהוסטל, האם ניתן לטפל בו?
תשובה: הדבר תלוי בשיתוף פעולה של ההוסטל, כי לפעמים יש להם פסיכיאטר וכללים משלהם ואינם מסכימים לשתף פעולה, המלצתנו במצב זה אם ניתן, להעביר לטיפולכם בבית או באומנה פרטית שמסכימים לטפל בשיטה שלנו. וכן יש לנו עיצה נוספת איך לבקש מההוסטל ,כך שיסכימו לתת את הטיפול אצלם.
שאלה: האם צריך שיתוף פעולה בטיפול זה?
תשובה: אכן, שיתוף פעולה הוא חשוב, המטופל צריך לרצות להבריא ולשתף פעולה, הטיפול קל יחסית ליישום והמטופלים בד"כ משתפים פעולה. ישנם דרכים לעזור למטופל לשתף פעולה- נשמח לשוחח איתכם על כך ולהגיע איתכם יחד לפתרון.